Skip to main content

We rijden de parkeerplaats op en zien meteen een groot hekwerk met daarachter een groot speelplein van een aangrenzende school. De auto gaat in de achteruitstand en vakkundig parkeer ik de bolide en zet hem in zijn vrij. Ik draai de sleutel om en doe mijn mondmasker goed voor mijn mond en mijn bril als een soort brug over het mondkapje heen. Zo gaat mijn bril niet zo beslaan. 

Albert Heijn HonselersdijkIk wandel met het supermarktmuntje naar de karretjes en zie een drukke maar goed begaanbare en schoongehouden parkeerplaats rondom mij. Auto’s parkeren wellustig tussen de wandelende voetgangers hun vierwieler om boodschappen te doen. Bij de karretjes staat een schoonmaakspuit en een rol papier. Om de kar te reinigen voordat je hem pakt noemen we het maar. Ik steek mijn muntje in het wagentje en pak een kar. Eenmaal binnen ziet het er warm en gezellig uit. Ik kan meteen door de twee poortjes die opengaan waarna de aardappelen mij staan aan te gapen. Ik zie een mooie grote groenteafdeling die gezellig maar toch functioneel oogt. Het wordt hier erg schoongehouden en ik heb tijdens ons bezoek geen vuiltje kunnen ontdekken. 

Doorlopend kom ik bij de vleeswaren, vlees en brood afdeling en hier vind ik ook enkele verse sappen. Ik wandel door de winkel en merk op dat het hier erg schoon oogt. Er is genoeg aanbod in de winkel en er is zelfs nog ruimte voor exposure van producten. Er staan namelijk genoeg displays met aanbiedingen door de winkel maar dit oogt eigenlijk niet rommelig.

Albert Heijn HonselersdijkEr is voor de kinderen ruimte om weg te duiken bij de spelletjes van de supermarkt en de ouders kunnen met een bakje koffie (momenteel in Corona tijd niet helaas) bij babbelen over de bezigheden.

Bij de kassa’s heb je de keuze tussen een pinkassa, een contanten kassa of een zelfscan kassa waar je alleen met pin of cadeau kaarten kan betalen. Het winkelpersoneel is vriendelijk en netjes en houden de winkel zelf ook goed in de gaten. Bij de zelfscan kassa’s worden we altijd netjes begroet en/of geholpen en aan de kassa’s zitten vaak hele aardige mensen die wel weten hoe zij je dag een stukje mooier kunnen maken.

De Albert Heijn is een aanrader voor je dagelijkse en wekelijkse boodschappen. Wij geven het cijfer 8,5 voor deze winkel.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.