Skip to main content

Gister mocht Brian dan eindelijk naar de kinderkapper toe, en wat was hij er zenuwachtig voor. Hij vindt het rommelen aan zijn haar nooit heel leuk maar dit keer merkte we toch wel een hele erge zenuwachtige Brian.

Nu vraag je jezelf misschien af waarom Brian naar de kapper gaan niet zo leuk vind. Alle kinderen hebben wel een kleine afkeer tegen het naar de kapper gaan maar bij Brian is het extra moeilijk. Dit komt omdat hij in het verleden verbrand is over zijn hoofd en gezicht heen. Hij trok tijdens het zetten van thee, in een heel snel ogenblik het kopje hete thee over zichzelf heen. Dit resulteerde in een hoop logischerwijs gehuil en heel snel naar het ziekenhuis om het te laten behandelen.

Maar goed, dat is de reden dat Brian alles wat rondom zijn hoofd gebeurd niet fijn vindt. Maar hij heeft het gister wel weer geflikt en is naar de Kinderkapper OnlyKids in de Badhuisstraat in Scheveningen geweest en werd weer helemaal het heertje gemaakt. Hierna mocht hij bij oma slapen en daar is hij op het moment dat wij het hier schrijven, nog steeds. En wie weet mag Brian nog wel een nachtje logeren bij oma want morgen gaat papa en oma kijken bij de winkel in Naaldwijk voor een nieuwe scooter.

Dus is Berber heerlijk alleen thuis aan het genieten van alle aandacht die ze krijgt. Ze mag alles doen van papa en mama. Op de tablet, een filmpje kijken, met haar poppen spelen. En je ziet dat Berber er uitbundig van geniet. En weet je wat? We gaan straks zelfs naar het bos met zijn alle. Berber heeft er al ontzettend veel zin in want ze wilt graag eikels en kastanjes zoeken!

Even terugkomend op de scooter die we bij Naaldwijk Scooters willen aanschaffen. Dat wordt dus een nieuwe generatie elektrische scooter. De Piaggio 1, en wel in de kleur groen. Papa wilde eigenlijk blauw maar Brian staat erop dat we een forest mix kleur nemen. Dus wat Brian wilt gaat gebeuren :). Wil je nou weten hoe dat morgen verloopt, bekijk dan elke dag onze vlog op ons Youtube kanaal of op de videopagina van onze website. 

Wij gaan de laarzen aantrekken en een lekker lange boswandeling in het prinsenbos maken. Cissy blijft lekker thuis want die trekt heel vervelend aan de riem als we met haar wandelen en ze mag daar helaas niet los lopen. Een hele fijne zondag allemaal!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.