Skip to main content

Waar het vorige maand nog heerlijk korte mouwen weer was, moesten we deze week de dikke jassen weer aantrekken. Het is herfst in Nederland en dat is goed te zien buiten.

Weer lekker fris geknipt bij Kapsalon Priscilla en Cissa's

Veel regen viel de afgelopen week uit de lucht en de wind trok ook weer aan. Ook is het in de ochtend als we de kinderen naar school gaan brengen, nog heel erg donker buiten. Gelukkig dat onze auto ons trouw brengt naar de bestemming waar we moeten wezen. Zo kwamen wij er donderdag achter dat het licht van ons aquarium kapot is gegaan. Nou ja, kapot, de vissen in ons aquarium kregen een heuse vissen discotheek aangeboden door een defecte driver van onze ledlamp. Dus daar gingen papa en mama onderweg naar de bouwmarkt terwijl de kinderen op school zaten. 

Aangekomen bij de bouwmarkt en nadat mama vakkundig had opgezocht welke lampen we nodig hadden liepen we als een speer naar de dierenafdeling. Mama deed dit heel snel met haar krukken en papa, ach die volgde haar braaf. Want mama wist het heel goed, dat we hier de lampen zouden kopen. Aangekomen bij de lampen zag papa alleen TL balken, maar geen goedkope ledlampen zoals mama vertelde: Voor € 12,95 heb je hier ronde lampen met 2 puntjes voor in de aquarium bak. Papa keek mama eens goed aan en krapte aan zijn voorhoofd. Lampen met 2 puntjes San? Dat zijn TL-balken. Als je deze wilt gebruiken in ons aquarium heb je sowieso een TL armatuur en een reflectieplaatje nodig. 

Brian en Berber spelen lekker in de tuinWe moesten samen hard lachen om de 2 puntjes kwestie en schreven deze bij het lijstje met de trap en het linksaf/rechtsaf syndroom op. Al met al hebben we toch maar online onze lampen besteld. Want het is hard nodig dat de vissen een dosis licht gaan krijgen. Uiterlijk maandag komen de bestelde lampen binnen en kunnen we genieten van heerlijk wit licht in het aquarium.

Volgens Brian en Berber wordt het steeds kouder en willen ze heerlijk in de tuin spelen, gekke kids hebben we toch. Wij hebben iedergeval de lampjes aangelegd in de voortuin en het winterweer mag wat ons betreft beginnen.

Fijn weekend!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.