Skip to main content

Sinterklaas boom maken

Het weer word stukje bij beetje grauwer en de kachel brand heerlijk in huize Romijn. Papa heeft samen met mama en de kinderen iets heel leuks gezien in het Sinterklaasjournaal en we wilde dit dolgraag ook in onze woonkamer hebben.

Een Sint boom. Maar wat doe je in een Sinterklaas boom als de supermarkt en de drogist niet van die mooie hangers verkoopt, inderdaad! Dan maak je die leuke hangers toch gewoon zelf?

Papa klom in de computer en zocht wat Sinterklaas afbeeldingen op, zetten deze op een gemakkelijk A4tje en heeft ze uitgeprint. Hierna mocht mama de stapel uitgeprinte tekeningetjes uitknippen. Dit deed ze met een heel gemakkelijk schaartje.

Klein maar precies werden de icoontjes aan elkaar geplakt met Pritt Stick, echt een hele fijne pritt stift, zodat ze dubbelzijdig werden. Hierna deed papa ze in een plastic folie en lamineerde de hangers en knipte het plastic rondom op maat.

Daarna was het mama haar beurt om de plastic hangers te voorzien van touwtjes. Hierna konden we ze in de boom hangen en de lichtjes aanzetten.

Dit worden een heerlijk aantal winterse feestmaanden.

Sinthangers plastificeren

P.S…..

Wil jij deze toffe sinterklaasboom versieringen zelf ook maken? Download dan hier de afbeeldingen en maak je eigen sintboom versieringen. Duurzaam en heel leuk om te doen! (druk op rechtermuisknop > Opslaan, om het bestand op te slaan.) Sintboomhangers downloaden

 

 

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.