Skip to main content

Voor papa en mama was het aftellen geblazen. De laatste weken van de vakantie thuis was hectisch, druk en gespannen. De kinderen, en dan vooral Berber leefde uit naar het moment dat zij voor de eerste keer naar de grote school mocht gaan. Brian naar het moment dat hij naar zijn nieuwe klas de Eekhoorns mag.

En vandaag is die dag dan eindelijk aangebroken. Met de rugtassen om 07:45 al op de rug moeten we toch echt nog 20 minuten wachten voordat we in onze Opel Zafira Tourer uit 2016 mogen stappen om Berber naar haar eerste dag school te brengen. Dan nog maar een bak koffie voor papa en mama en wat filmpjes van ons YouTube kanaal op de televisie. 

Het lijkt alsof de witte wijzer op onze klok steeds langzamer gaat tikken maar eindelijk is het zover. De schoenen van papa en mama gaan aan en hop, we springen in de auto. Eenmaal onderweg kan Berber niet wachten en zingt een lekker liedje. We rijden door het dorp, richting de school van Berber. 

Daar is het dan. Berber en mama stappen uit en papa besluit naar de school van Brian te rijden. Brian en papa hebben nog hele gesprekken over de Eekhoorns op zijn school de Diamant in Naaldwijk. Hij heeft ontzettend veel zin om te leren, te gymen en allemaal leuke dingen te doen in zijn nieuwe klas. En dat gaat hij ook doen. Morgen mag Brian met zijn klas gymen. Heerlijk!

Brian en Berber zijn tevreden de schoolklas ingegaan en gaan lekker leren en plezier maken. 

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.