Welkom bij Pakketpunt Homerr en UPS Westland

Welkom bij het Pakketpunt Homerr en UPS Westland van de Familie Romijn. Wij zijn uw pakket servicepunt voor het versturen van zendingen via Homerr of UPS. Ook kunnen wij bepaalde retourzendingen met een PostNL of DHL label voor u verzenden.

Verzenden via Homerr als particulier

Op Homerr.com kunt u tevens uw zending aanmaken en versturen via ons pakketpunt en het Homerr distributienetwerk. Dit gaat gemakkelijk en zeer eenvoudig. Ga naar de website van Homerr.com en klik op het tabblad verzenden. Hier vult u de gegevens in van de ontvanger en de verzender waarna u een QR code krijgt in de e-mail die u heeft opgegeven. U levert het pakket in bij ons pakketpunt en wij regelen de rest.

Klik hier om uw zending via Homerr aan te maken.

Klik hier om uw zending via UPS aan te maken.

Verzendlabel laten printen bij pakketpunt Homerr en UPS Westland

Voor klanten van ons pakketpunt bieden wij een print service aan. Wilt u uw verzenlabel bij ons op locatie afdrukken omdat u bijvoorbeeld geen printer in huis heeft? Dan regelen wij dit graag voor u. Voor € 0,50 cent printen wij uw verzendlabel voor u uit en plakken deze op uw zending. Wilt u snel en gemakkelijk verzenden? Dan stuurt u uw verzendlabel voordat u naar ons toe komt naar ons op.

Contactgegevens:

Ons bellen? 06 – 1487 2987

WhatsApp (niet bellen): 06-43246804

E-mail: Klik hier

Facebook

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag: 16:00 uur tot 20:00 uur.

Zaterdag: 15:00 uur tot 20:00 uur.

Wilt u buiten openingstijden een pakket bij ons af leveren? Dan kan dat alleen op afspraak. Stuur ons een bericht via ons Facebook profiel met de tijd waarop u uw pakket zou willen ophalen. Wij kunnen dan onze agenda bekijken of dit overeenkomt met uw gewenste tijdstip.